Αρχική Uncategorized RV Sitebuilder

RV Sitebuilder

Τώρα η κατασκευή του site σας είναι παιχνιδάκι με το RV Sitebuilder Άλλο ένα εναλλακτικό πρόγραμμα σχεδίασης website. Περιέχεται μέσα στο cpanel και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του καθώς το περιβάλλον εργασίας του υπάρχει και στα ελληνικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε το website που θέλετε να το σώσετε χωρίς να είναι αναγκαίο να το κάνετε δημοσίευση. Με αυτό τον τρόπο το δουλεύατε λίγο-λίγο και πολύ εύκολα και γρήγορα όταν το τελειώσετε το κάνετε δημοσίευση. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων για να το χρησιμοποιήσετε. Δουλεύετε με έναν απλό κειμενογράφο και εύκολα βάζετε τις φωτογραφίες στο σημείο που θέλετε. Δοκιμάστε το Demo

Μεταβείτε στο CPanel και βρείτε το πρόγραμμα. Στη συνέχεια ανοίξτε το και ακολουθήστε της οδηγίες.

Βαλτε τα στοιχεια το website (Μπορείτε να τα αλλάξετε αργότερα)

Επιλέξτε μια κατηγορία (Μπορείτε να τα αλλάξετε αργότερα)

Διαλέξτε το σχέδιο (template) ανάλογα με το πως θέλετε να φαίνεται το website, βάση της κατηγορίας που έχετε επιλέξει. Αν χρειαστεί μπορείτε να αλλάξετε κατηγορία από το μενού αριστερά. Επίσης υπάρχει η επιλογή γλώσσας στο επάνω δεξιά του προγράμματος ώστε να διαλέξετε τα Ελληνικά.

Αφού σχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας μπορείτε να τη σώσετε πρώτα ώστε να μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε αργοτερα και να τη δημοσιεύσετε στο δίκτυο. Καλή επιτυχία!