Αρχική Σχετικα με το πιστοποιητικό SSL

Σχετικα με το πιστοποιητικό SSL

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγοράσατε κάτι online; Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε, τι λέτε για κάποιον που γνωρίζετε; Οι πιθανότητες είναι ότι η απάντηση είναι μία από τις ακόλουθες: σήμερα, χθες ή προχθές. Τώρα ας κρατήσουμε αυτές τις απαντήσεις, θα τις χρειαστούμε αργότερα.
Οι διαδικτυακές αγορές, και οι συναλλαγές είναι μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Επιπλέον, ζούμε σε μια εποχή που επιτρέπει σε οποιονδήποτε αν έχει λίγο χρόνο να δημιουργήσει κατάστημα και να συμμετάσχει σε διαδικτυακές επιχειρήσεις. Όταν εγγράφεστε σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας, είναι συνήθως για ένα προσωπικό χόμπι, όπως blogging ή shopping. Αυτο συμβαίνει επειδή έχετε η ειδατε ένα εξαιρετικό προϊόν/υπηρεσία και θέλετε να το μοιραστείτε. Τώρα είτε είστε νέοι στη φιλοξενία είτε είστε βετεράνος του διαδικτύου, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί όροι για να μάθετε. Θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε ένα από τα πιο σημαντικά για την επιχείρησή σας, ένα Πιστοποιητικό SSL. Αλλά πρώτα, ας αναθεωρήσουμε ορισμένους παράγοντες που επηρεάζουν τις διαδικτυακές συναλλαγές.

Γιατί χριαζομε ένα Πιστοποιητικό SSL;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής αγοράς, όπως η τιμή, η ποσότητα και η ποιότητα. Αυτα συνήθως σχετίζονται με το ίδιο το προϊόν, σωστά; Το να κάνετε κάποιον να εμπιστευτεί ένα προϊόν είναι ένα πράγμα, αλλά πώς μπορείτε να κάνετε τους επισκέπτες να εμπιστευτούν τον ιστότοπό σας; Η απάντηση είναι το πιστοποιητικό SSL. Η κατοχή ενός Πιστοποιητικου SSL σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε πιστωτική κάρτα και άλλες προσωπικές πληροφορίες με ασφάλεια. Σας επιτρέπει να γίνετε συμβατοί με PCI, κάτι που είναι επίσης απαραίτητο για διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL;

Συνοψίζοντας, ένα πιστοποιητικό SSL στο μπροστινό μέρος εχει το σήμα που ενημερώνει όλους τους επισκέπτες ή τους δυνητικούς πελάτες σας ότι οι πληροφορίες που υποβάλλουν μέσω του ιστότοπού σας είναι ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι σημαντική, η ιδιωτικότητα είναι σημαντική, η εμπιστοσύνη είναι σημαντική! Αυτή είναι η ομορφιά ενός πιστοποιητικού SSL. Επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να γνωρίζουν ότι αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά και για εσάς. Χωρίς ένα πιστοποιητικό SSL, δεν θα πετύχετε να δωσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους ανθρώπους που τα θέλουν. Το σύμβολο που εμφανίζεται όταν ο ιστότοπός σας διαθέτει SSL φροντίζει το ήμισυ της μάχης για εσάς.

Πώς λειτουργεί ένα πιστοποιητικό SSL;

Γνωρίζουμε ότι στο μπροστινό μέρος, ένα πιστοποιητικό SSL αντιπροσωπεύεται από ένα σήμα. ένα σύμβολο ότι ο ιστότοπός σας είναι το κατάλληλο μέρος. Πώς λειτουργεί όμως ακριβώς; Η κύρια λειτουργία ενός πιστοποιητικού SSL είναι η κρυπτογράφηση των πληροφοριών που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπού σας με τρόπο που μόνο ο πραγματικός παραλήπτης των δεδομένων μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Εν ολίγοις, κανείς, εκτός από το άτομο ή τα πρόσωπα που υποτίθεται ότι το λαμβάνουν, δεν μπορεί να το διαβάσει.