Γίνε Affiliate και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

  • Διατηρείτε κάποια ιστοσελίδα ή blog και αναρωτιέστε πως θα μπορούσαν να σας αποφέρουν χρήματα;
  • Έχετε γνώσεις PPC και θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας;
  • Ενδιαφέρεστε να γίνετε επαγγελματίας affiliate;
Το Affiliate είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείς να κερδίσεις χρήματα διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του Pre.gr. Αν κάποιος χρήστης πραγματοποιήσει μία αγορά που θεωρείται έγκυρη μέσω των Affiliate εργαλείων σου, τότε υπάρχει η δυνατότητα να λάβεις προμήθεια για την συγκεκριμένη πώληση.

Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ Affiliate στο Pre και να κερδίσεις χρήματα με εύκολο και απλό τρόπο, συμπλήρωσε την αίτηση για να ξεκινήσεις.

Το ποσό που μπορείς να κερδίσεις αυξάνεται κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα ετήσιο πακέτο web hosting η κατασκευάζει μια ιστοσελίδα, μέσα από τα affiliate εργαλεία που χρησιμοποιείς.

Βρες τα affiliate εργαλεία που σου παρέχουμε. Κατέβασε τα διαθέσιμα banner ή χρησιμοποίησε απευθείας το affiliate URL σου.

Η αύξηση ενδιαφέροντος για τα social media όπως το Facebook, το Twitter κ.α. έχει δημιουργήσει έναν ακόμα προσθετο εργαλείο, το οποίος στέλνει επισκέπτες μέσω των σελίδων και λογαριασμών στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Τοποθέτησε τα affiliate banner που έχεις επιλέξει στα website σου και ξεκίνα τη διαφήμιση. Παράλληλα μπορείς να επικοινωνησεις με όποιον τρόπο θέλεις το affiliate URL σου.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.